Werken bij de kabouters

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Werken bij de kabouters

Wij zoeken Pedagogisch medewerkers voor ons kinderdagverblijf en de BSO

Bedrijfsprofiel

Ons kinderdagverblijf ligt centraal gelegen in de Asser wijk Kloosterveen. Kloosterveen is een wijk waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Rondom ons kinderdagverblijf zijn verschillende scholen gevestigd, waar we graag met de kinderen buitenspelen. Ons kinderdagverblijf heeft drie verschillende locaties die vlak bij elkaar gelegen zijn. Binnen de locaties werken we veel samen en voeren we gezamenlijk activiteiten uit. De verschillende ruimtes zijn gezellig en knus ingericht, zodat de kinderen zich thuis kunnen voelen. We lezen hier boekjes, we knutselen, doen spelletjes en spelen heel veel buiten.

Je werkt in een klein en gezellig team waar ruimte is voor een eigen inbreng. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige en veilige plek voor de kinderen, maar ook een plek waar de kinderen nieuwe dingen mogen leren.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je voor een fijne omgeving waarbinnen ieder kind zich optimaal ontwikkelt. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zelfstandig worden tijdens het opgroeien, daarom daag jij hen hier in uit.

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van een activiteitenaanbod op jouw groep. Denk aan creatieve activiteiten, spelletjes buiten, spelletjes binnen, proefjes en ieder jaar doen we mee aan modderdag!

Wij zijn een kleine organisatie waar dichtbij de ouders staan hoog in het vaandel staat. We vinden het belangrijk dat je open communiceert op een enthousiaste en respectvolle manier. Via onze ouderlogin op de website schrijf je een verhaaltje en plaats je foto’s van leuke activiteiten van de kinderen.

Als pedagogisch medewerker krijg je bij De Kabouters heel veel ruimte en vrijheid voor je eigen inbreng. Nieuwe ideeën worden met enthousiasme omarmt!

Wat biedt De Kabouters jou?

Wat kun jij De Kabouters bieden?

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de verschillende functies? Neem dan contact op met ons kantoor via 0592-744130 nummer 4
(op werkdagen bereikbaar tot 13:00 uur)
of via info@kdvdekabouters.nl