Locatie BSO De Pinkeltjes

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Buitenschoolse opvang

Wanneer uw kind naar één van de scholen rondom De Kabouters gaat, dan is er een mogelijkheid voor Buitenschoolse opvang (BSO). De kinderen worden door één van de pedagogisch medewerkers bij de school/scholen gebracht en/of opgehaald.

Bij De Kabouters zijn ze in een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving. Het moet voor kinderen die uit school komen vooral een plek zijn waar ze zich kunnen ontspannen, kunnen spelen, maar wellicht ook lekker tot rust kunnen komen. 
Het is belangrijk dat uw kind zich bij ons thuis voelt en zo op een ontspannen manier in contact mag zijn met andere kinderen. De kinderen kunnen zowel heerlijk binnen als buiten spelen. We bieden knutselactiviteiten en spelletjes aan. 

Onze BSO groep is een verticale groep (4-12 jaar), dit betekent dat de oudere en jongere kinderen samen in één groep zitten. Veel kinderen vinden het leuk om na schooltijd met kinderen van verschillende leeftijden te spelen. Broertjes en zusjes zitten bij ons in dezelfde groep. Natuurlijk bieden we ook voor alle kinderen op niveau activiteiten aan, zodat ze zich niet hoeven te vervelen! 

Dagindeling voor de VSO/ BSO:

07:30 – 08:15
Ontvangst kinderen, vrij spelen

08:15 – 08:30
Kinderen naar school brengen (aangepast op schooltijden)

14:00 – 15:00
Kinderen van school halen

15:00 – 15:30
Gezamenlijk aan tafel; ranja met wafel/cracker

15:30 – 16:30
Groepsactiviteit, vrij spelen of buiten spelen

16:30 – 17:00
Gezond tussendoortje en drinken

16:00 – 18:00
Ophalen van de kinderen

Ons uurtarief voor de BSO is te vinen onder het kopje ’tarieven’. Deze prijs per uur is inclusief: drinken, tussendoortjes, knutselmaterialen en eventuele uitstapjes. In de vakanties is dit ook inclusief fruit, broodmaaltijd.

Voor meer informatie verwijzen we u naar ons Pedagogisch beleidsplan onder het kopje documenten. U mag ons ook bellen of mailen voor meer informatie of vragen.

info@kdvdekabouters.nl

0592-744130